Wie ben ik?

Je kunt bij mij terecht voor deel-massages, full body massages, cupping massages, hotstone massage, dynamische massage en 4 handen massage (i.s.m. Annelies van Eijsden van ‘I Feel Good”)

Massages met aandacht voor jouw wensen en verlangens

Tot een aantal jaren terug had ik grote angsten met betrekking tot aanrakingen en aangeraakt worden. Als kind ben ik jarenlang seksueel misbruikt. Dit was de reden waardoor ik die angsten heb gekregen.

Een aantal jaren geleden ben ik met een masseur in contact gekomen. Zij is een lotgenoot en zij gaf aan dat zij mij middels opbouwende massage van mijn angsten af kon helpen. Na wat overpeinzingen heb ik een afspraak gemaakt en daarna kwamen nog vele afspraken en langzaamaan kwam ik van mijn angsten  om aangeraakt te worden af. De angst om iemand anders aan te raken was er nog wel en die angst was eigenlijk groter dan ik zelf ooit had bedacht..

Zo deed ik een keer mee met massage workshop en op het moment dat ik mijn handen op iemands lijf legde, ging ik van pure angst bijna van mijn stokje. Dit was dus duidelijk niet voor mij weggelegd… Totdat ik weer met iemand in gesprek raakte en mij het advies gaf om eens met een massage weekend van Mazzaze mee te doen. Belachelijk idee, vond ik het in 1e instantie, totdat een inwendige stem tegen mij zei:” je kunt je grootste angsten alleen overwinnen door ze aan te gaan..”

Die zin bleef door mijn hoofd spoken en uiteindelijk heb ik mij voor een massage weekend aangemeld… Het was pittig en vermoeiend voor mij, maar aan de andere kant voelde ik mij zo groots dat ik al snel besloot nog een weekend te gaan…

Uiteindelijk ben ik de opleiding tot ontspanningsmasseur bij Mazzaze gaan volgen en ben ik ook van mijn angsten om iemand aan te raken verlost. Met mijn diploma op zak ben ik mijn eigen salon op gaan zetten. Masseren is inmiddels mijn passie geworden..

MIJN BEHANDELINGEN

Ontspan & Geniet!

Deelmassage

€ 25

Duur: 30 minuten

Full body massage

€ 45

Duur: 60 minuten

Full body massage

€ 55

Duur: 75 minuten

Hotstone Massage

€ 45

Duur: 45 minuten

Zit & Ontspan Massage

€ 25

Stoelmassage

4 Handen Massage

€ 100

Duur: 60 minuten

2 Masseurs

Neem gerust contact op!

06 - 54 60 23 45 of info @ ont-strezzz.nl